Proba Căpitanilor va îndeplini toate poftele uneia dintre echipele din ”Ultimul Trib” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 05.10.2018, 12:24
Proba Căpitanilor va îndeplini toate poftele uneia dintre echipele din ”Ultimul Trib” - FOTO
Un Duel greu între Ema Şerban şi Paula Chirilă, va stabili în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, care echipă va rămâne cu un membru mai puţin, iar o nouă probă a Căpitanilor va da şansa câtorva concurenţi să îşi îndeplinească toate poftele adunate de când au ajuns în Madagascar.

O masă plină cu fripturi, legume, cartofi prăjiţi, fructe, salate, ouă, lapte, dar şi vin, bere şi un tort de ciocolată este recompensa pentru care Căpitanii echipelor vor lupta în această seară. În plus, aceştia pot câştiga şi o saltea care le-ar putea face traiul şi mai uşor în teritorii şi ar fi chiar un articol de lux pe insula pustie.

Alex Filip va reprezenta în continuare Crocodilii, în timp ce Silviu Mircescu şi Dima Trofim vor lupta pentru a-şi răsfăţa colegii Cameleoni şi, respectiv, Lemuri. Care dintre ei va reuşit, telespectatorii pot afla astăzi, de la ora 20.00, la Antena 1. Tot în această seară, Ema Şerban şi Paula Chirilă vor intra la duel după ce au fost nominalizate de colegii lor. Iar dacă Ema a fost cea care le-a cerut colegilor să o voteze, spunând că se simte pregătită pentru această provocare, Paula a fost însă dezamăgită de votul colegilor săi.

”Cred că am fost cea mai la îndemână victimă… Balivernele astea şi lacrimile de crocodil, pe mine nu mă impresionează, asta fac şi eu la teatru! La următoarea probă, dacă Daniela participă şi echipa pierde, eu cred că numele nominalizatului va începe cu ”D” şi cred că şi Daniela ştie asta!”, a spus Paula Chirilă la final, după ce toţi Ionuţ, Sorin şi Sorana au încercat pe rând să o asigure cu lacrimi în ochi că nu şi-ar fi dorit să o voteze.