Probleme de efectiv la Apulum înaintea meciului cu Sportul

Apropo.ro / 30.07.2004, 10:42
Probleme de efectiv la Apulum înaintea meciului cu Sportul
Jucatorii echipei Apulum Alba Iulia, Florin Cotora, Nicolae Grigore, Tibor Moldovan și Miroslav Giuchici, nu vor evolua în meciul cu Sportul Studențesc, programat sa se dispute sîmbata, la București, în cadrul primei etape a Diviziei A. Tibor Moldovan nu este complet refacut

Jucatorii echipei Apulum Alba Iulia, Florin Cotora, Nicolae Grigore, Tibor Moldovan și Miroslav Giuchici, nu vor evolua în meciul cu Sportul Studențesc, programat sa se dispute sîmbata, la București, în cadrul primei etape a Diviziei A.

Tibor Moldovan nu este complet refacut dupa operația suferita la genunchi, Cotora are de asemenea probleme la genunchi, în timp ce Grigore și Giuchici ar putea parasi gruparea din Alba Iulia.

Un alt jucator din lotul antrenat de Stelian Gherman, Dan Iurișniți, este incert pentru partida de sîmbata.

În cazul unei victorii în meciul cu Sportul Studențesc, jucatorii echipei Apulum vor primi cîte 1.000 de dolari.

Antrenorul Stelian Gherman a afirmat ca Apulum Alba Iulia are forța necesara sa obțina un rezultat pozitiv în meciul cu echipa Sportul Studențesc, pe care a calificat-o drept „imprevizibila”. „Am gasit aici un colectiv excepțional de jucatori și chiar daca vom întîlni o formație imprevizibila, cred ca avem forța necesara sa obținem un rezultat pozitiv în jocul cu Sportul Studențesc. Sper sa trecem cu bine de primele doua etape, în deplasarea de la București și apoi pe teren propriu cu Poli Iași, dupa care vom profita de cele doua saptamîni de pauza competiționala de care vom beneficia și vom putea sa ne punem pe direcția pe care o dorim cu toții. Țin sa precizez ca Unirea Alba Iulia nu este echipa lui Gherman sau a președintelui Malușel, ci este a unui județ întreg, condiții în care cu toții sîntem datori sa avem rabdare” a declarat Gherman, într-o conferința de presa la care au mai participat antrenorul secund Alexandru Pelici și jucatorii Alin Paleacu și Dionisiu Bumb.

Alexandru Pelici a afirmat ca spera ca experiența sa-și spuna cuvîntul în meciul de sîmbata. „Sîntem o echipa matura, în vreme ce Sportul are o formație de puștani. Sper ca și de aceasta data sa fie valabil proverbul conform caruia «cine nu are batrîni, sa-și cumpere!»”, a spus Pelici.

Jucatorul Alin Paleacu a subliniat ca spera ca Apulum sa debuteze cu un rezultat pozitiv în noul sezon competițional. „În sezonul trecut am fost revelația campionatului și deja toata lumea va fi cu ochii pe noi, astfel încît se anunța un campionat mult mai dificil decît precedentul. Sîntem însa hotarîți sa pașim cu dreptul în noul sezon competițional” a spus Paleacu.

Mediafax