Probleme de lot la Poli Iași, înaintea meciului cu FC Național

Apropo.ro / 12.08.2006, 14:36
Probleme de lot la Poli Iași, înaintea meciului cu FC Național
Antrenorul echipei Poli Iași, Ionuț Popa, se confrunta cu mai multe probleme de lot înaintea meciului cu FC Național, programat sâmbata, în deplasare, în etapa a III-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX. Popa a spus ca, din cauza accidentarilor, nu știe înca

Antrenorul echipei Poli Iași, Ionuț Popa, se confrunta cu mai multe probleme de lot înaintea meciului cu FC Național, programat sâmbata, în deplasare, în etapa a III-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Popa a spus ca, din cauza accidentarilor, nu știe înca ce formula de start va folosi cu FC Național.

„Partida cu FC Național nu este chiar atât de ușoara pe cât se crede. Știu ca ei n-au nici un punct pâna acum și ca le lipsesc câțiva jucatori importanți în defensiva, dar sa nu uitam, totuși, ca FC Național a adus niște jucatori buni, precum Cursaru, Florentin Dumitru, Claudiu Dragan sau Lincar”, a spus Popa.

Tehnicianul ieșean a menționat ca nu va putea conta în meciul de la București pe atacantul Clement Palimaru, accidentat la genunchi în timpul antrenamentului efectuat vineri dimineața, în timp ce Martin Czernoch este incert, dupa o accidentare suferita în partida cu Ceahlaul Piatra Neamț.

Incerți sunt și portarul Cristian Braneț, mijlocașul Roberto Gavatorta, care a suferit o alergie dupa ce a urmat un tratament pentru o accidentare la un deget de la picior, și Cornel Buta, accidentat înca din prima etapa. De asemenea, Martin Sarici și Radu Ciobanu sunt accidentați și vor absenta mai mult timp.

Mediafax