Probleme de sănătate: Horia Vârlan s-a pus serios pe slăbit! Avea 126 de kilograme. Vezi cât a dat jos în 2 luni!

De: Nicoleta Nicolae / 24.05.2016, 11:29
Probleme de sănătate: Horia Vârlan s-a pus serios pe slăbit! Avea 126 de kilograme. Vezi cât a dat jos în 2 luni!
Simpaticul bucătar Horia Vârlan a decis că este timpul pentru o schimbare majoră, un stil de viaţă sănătos şi echilibrat.

Juratul de la „Mama mea găteşte mai bine” a descoperit că are probleme de sănătate şi medicii l-au sfătuit să slăbească. De la 126 de kilograme, bucătarul a reuşit să dea jos 16 kilograme în două luni şi nu se opreşte aici.

Cum a procedat? A renunţat la  zahăr, paste făinoase, alcool, unt, smântână, şuncă, slănină şi alte grăsimi, nu a mai mâncat după ora 19.30 şi a fost mult mai atent la combinarea alimentelor în farfurie,.

„În toamna anului trecut, mergând la sală, am exagerat cu efortul şi mi s-a făcut rău. Am ajuns la spital, cu pulsul 220. Am descoperit că am o problemă la inimă, o aritmie mai nenorocită, un fel de tahicardie. Mi s-a spus că trebuie să mai slăbesc.(…)Niciodată nu mănânc carne cu pâine, nici pâine cu lapte sau cu brânzeturi. Cunosc toate regulile de alimentaţie sănătoasă, mai greu e să reduc porţiile. Dacă îmi place ceva, parcă nu mă pot opri”, a declarat Horia potrivit click.ro.