Probleme de sănătate. Lora a ajuns pe perfuzii

De: Cristiana Trifu / 19.03.2018, 11:37
Probleme de sănătate. Lora a ajuns pe perfuzii
Cel mai dur reality show, ,,Asia Express”, s-a dovedit a fi o provocare imensă pentru concurenţi, iar echipele rămase în cursă se luptă acum cu ultimele resurse de energie pentru a ajunge cât mai aproape de finală. Cu toate acestea, oboseala, deshidratarea şi presiunea competiţiei îşi spun cuvântul, iar mâine seară de la ora 20:00, Lora va trece prin momente dificile din cauza problemelor de sănătate.

Aflată în Cambodgia alături de colegii săi pentru ultimele misiuni din această ţară, cântăreaţa se confruntă cu o toxiinfecţie alimentară, ce îi pune în pericol locul în joc. Simptomele evidente i-au alertat pe medicii din echipă, astfel încât Lora va ajunge pe perfuzii şi îi vor fi administrate săruri şi minerale pentru rehidratare:  ,,Lora este epuizată, deshidratată, nu a mâncat nimic de o zi şi nici azi dimineaţă nimic. Clar nu e bine. Îmi este greu când o văd că trece printr-un moment mai dificil.”, declară Ionuţ Ghenu.

De mai bine de trei săptămâni, vedetele dorm şi călătoresc în condiţii extrem de grele, iar suma de 1 Euro pe care o primesc nu le poate asigura hrana zilnică. De aceea, sunt nevoiţi ca în fiecare zi să apeleze la bunăvoinţa localnicilor, fără a uita că orice moment pe care îl pierd i-ar putea costa scump la ultimul punct de control: ,,Totul este pe viteză, condiţiile sunt foarte greu de suportat şi dacă eşti perfect sănătos. Noi nu prea avem niciodată timp să ne cumpărăm ceva de mâncare cu banii pe care îi primim, pentru că nu vrem să pierdem nicio secundă.”, afirmă  Lora.

În ediţia de luni seară, Lora va rămâne sub supraveghere medicală, iar Ionuţ Ghenu va fi nevoit să înceapă prima misiune singur. Lucrurile se vor complica şi mai mult pentru acest cuplu în momentul în care Gina Pistol va dezvălui că plecarea în cursă este stabilită de un test al coordonării în echipă. Vedetele vor fi nevoite să înveţe în doar zece minute o serie de paşi de dans din cultura cambodgiană, iar mişcările, ritmul, înclinarea capului şi legătura cu partenerul sunt amănunte importante pentru profesorul care va juriza. Fără un coechipier, Ionuţ va încerca să deprindă paşii de dans de unul singur, dar misiunea se va dovedi a fi la fel de complicată şi pentru ceilalţi: ,,Eu dansez de la cinci ani şi nu am nicio problemă în a învăţa nişte paşi de dans, îi învăţ într-o secundă. Aici, însă, nu aveau nicio logică.”, afirmă Vica Blochina.
Luni seară, de la ora 20:00, urmează o etapă grea pentru cele patru echipe rămase în competiţie, dar în special pentru cuplul Lora şi Ionuţ Ghenu. Misiunile prin care vor trece vedetele nu vor fi deloc uşoare, dar pentru că miza va fi şi de data aceasta una substanţială, aceştia vor lupta aprig pentru a ajunge la amuletă. Dacă Lora va reuşi să i se alăture iubitului său în cursă, dar şi ce echipe se vor califica în proba recompensei, ce pune în joc 1000 de Euro şi un bonus important, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări luni seară, într-o nouă ediţie ,,Asia Express”.