Probleme de sănătate! Prin ce chinuri trece Ana Maria Barnoschi! – FOTO

De: Cătălina Matei / 12.09.2016, 17:20
Probleme de sănătate! Prin ce chinuri trece Ana Maria Barnoschi! - FOTO
De aproape un an, Ana Maria Barnoschi se luptă cu problemele de sănătate.

Vedeta a trecut prin clipe de coşmar din cauza durerilor de spate. Sexoasa brunetă nu mai putea să stea în picioare şi îi era greu să mai danseze. 

O vedetă de la noi, atinsă în părţile intime de iubit! Cum au fost pozaţi

“Am probleme cu coloana de multă vreme, dar de câteva luni, durerile au devenit din ce în ce mai puternice şi nici nu mă mai puteam odihni. Nu mai conta dacă stăteam în  picioare, în pat sau pe scaun. Era cumplit. Simţeam că mă sufoc… Aşa am ajuns să fac un RMN, pentru a vedea exact care este problema. Am fost şocată să aflu că sufeream de hernie de disc şi scolioză la vârsta mea şi, dacă nu apucam de recuperare imediat, situaţia putea deveni critică”, a dezvăluit  Ana Maria pentru WOWbiz.ro.

A arătat tot ce are în dotare! Ana Maria Barnoschi, HOT la piscină

Din fericire, după tratamente intense se simte mai bine: “Mi-am revenit, fac recuperare de 6 luni, mă ţin de tratament şi mă simt mult mai bine. Starea mea este stabilă şi coloana, în regulă. E adevărat, mai am dureri, însă doar în anumite perioade, dar nu se compară cu cele pe care le resimţeam în trecut. S-au dus norii negrii şi în privinţa asta sunt mulţumită”.

Foto Facebook