Probleme în cuplu? Andra: ”Nu există familie perfectă!”

De: Cristiana Trifu / 22.01.2018, 13:10
Probleme în cuplu? Andra:  ”Nu există familie perfectă!”
Este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi şi se bucură nu doar de o carieră solidă, ci şi de o familie frumoasă

 Andra a vorbit cu sinceritate despre momentele mai puţin faste ale căsătoriei cu Cătălin Măruţă. Sunt împreună de 10 ani, au doi copii, dar, ca în orice cuplu, există şi momente de cumpănă.

„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcţionează după regulile proprii, îşi rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au şi momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Şi noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înţelegem punctele de vedere şi ne îmbrăţişăm. Nu mai ştiu de ce ne-am mai certat, uneori e din cauza copiilor, eu aş vrea să ne pregătim mai repede de şcoală sau mă supăr că le-a dat o bomboană, alteori ne certăm pentru că aş vrea să mă bag la somn şi el nu stinge lumina pentru că citeşte sau se uită la televizor.

Lucruri care se întâmplă probabil în orice casă. dar niciodată nu sunt lucruri semnificative, pe cele importante picăm de acord, de obicei”, a declarat Andra.

Andra s-a îngrăşat: „Nu merg la sală şi nu ţin diete” – FOTO

Ce a crescut fetiţa Andrei! Uite cum arată acum! Fotografii de colecţie