Probleme în Paradis. Gina Pistol: ”Cred că vor ceda nervos”

De: Cristiana Trifu / 27.12.2017, 13:31
Probleme în Paradis. Gina Pistol: ”Cred că vor ceda nervos”
Concurenţii care au acceptat să plece la mii de kilometri de casã, la filmãrile pentru “Asia Express”, nu au avut nicio clipă viaţa uşoară. Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii care va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018, a ajuns să îi compătimească.

În ciuda peisajului care îţi taie respiraţie, viaţa nu este uşoară în Cambodgia, iar concurenţii s-au convins de asta la filmările pentru ”Asia Express”.

”Pe cât de multă sărăcie şi mizerie vezi în jur, pe atât de frumoasă şi spectaculoasă este Cambodgia. Cred că va fi cea mai grea experienţă de până acum pentru că sunt condiţii mai grele: mizerie, sărăcie şi e foarte, foarte cald! Cred că vor ceda nervos în Cambodgia!”, a mărturisit Gina Pistol.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producţie, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinaţia finală. Ţine doar de ei şi de abilitătile lor să îşi găsească transport, cazare şi mâncare, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antena 1 în primăvara anului 2018.