Probleme pentru Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, după ce au părăsit România. Ce s-a întâmplat?

De: Cristiana Trifu / 05.02.2018, 15:58
Probleme pentru Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, după ce au părăsit România. Ce s-a întâmplat?
De 12 ani, Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt nedespărţiţi, se iubesc enorm şi au o familie minunată.

Recent Drago; Bucur s-a retras de la cârma emisiunii Dragoş Bucur ”Visuri la cheie” pentru a se dedica actoriei şi familiei. Alături de soţia Dana şi de cei trei copii ai lor, Bucur se află în capitala Olandei, Amsterdam, unde filmează o nouă peliculă.

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru s-au mutat deja într-un apartament din Amsterdam, dar primele zile în noua lor casă n-au fost deloc grozave. 

La doar 2 ani, fiul Danei Nălbaru ştie să citească! „Vrea să se facă cosmonaut”

Dana Nălbaru şi-a retras DEFINITIV fiica de la şcoală: „Am retras-o pe Sofia de la şcoală. DE TOT!”

Dana Nălbaru, criticată că nu se îngrijeşte şi că arată precum o „servitoare“. Ce a răspuns artista? – FOTO

O poveste de dragoste emoţionantă! Cum a cucerit-o Dragoş Bucur pe Dana Nălbaru

Cum arată locuinţa ecologică a lui Dragoş Bucur şi a Danei Nălbaru. Casă este estimată la 300.000 euro

„În Amsterdam stăm într-un apartament cu două dormitoare, foarte simplu amenajat şi dotat cu aproape tot ce avem nevoie. Mă interesa în mod deosebit să avem o curticică unde să pot scoate copiii în cazul în care ar fi vrut să iasă, chiar şi pe ploaie, atunci când eu gătesc sau din cine ştie ce motiv nu putem ieşi cu toţii la aer. Când am ales cazarea cred că am văzut toate variatele posibile de case de închiriat din Amsterdam şi împrejurimi. Niciuna din cele pe care le-am ales nu era liberă pe o perioadă atât de lungă, fără întrerupere iar cele care erau libere, superbe şi cu tot «tacâmul» depăşeau mult bugetul pe care eram dispuşi să îl dăm pe cazare. Aşa că am făcut un compromis şi am ales un apartament la parter, foarte aproape de un parc cu fermă, zonă cu restaurante şi la 10 minute de centru. Deşi sunt mulţumită, e spaţios şi copiilor le place, mi-ar fi plăcut să fie ceva mai bine pus la punct din punct de vedere al spaţiilor de depozitare şi al ustensilelor de bucătărie care lipsesc aproape cu desăvârşire. Am improvizat, am mai cumpărat una-alta, până la urmă ne descurcăm, mai ales că nu petrecem foarte mult timp aici. (…)Când am ajuns n-am avut parte de cele mai liniştite zile, poate de-asta mi s-a şi părut puţin complicată treaba cu mutarea aici. Kadri a făcut stomatită şi şapte zile ne-am chinuit de ne-au ieşit ochii din cap. A fost foarte greu pentru el, îl durea toată guriţa, nu putea mânca şi mă bucuram la fiecare gură de apă pe care o lua. Sofia şi India au fost foarte bune şi m-au ajutat, au avut şi ele grijă de el şi asta l-a făcut să fie cooperant şi înţelegător. Din cauza că el nu s-a simţit foarte bine nu am apucat să ieşim foarte mult, am făcut plimbări scurte iar eu am nişte fire albe în plus ”, a scris Dana Nălbaru pe blogul 5inaventura.