Problemele de sănătate ale lui Hugo Chavez s-au agravat

Apropo.ro / 05.03.2013, 11:15
Problemele de sănătate ale lui Hugo Chavez s-au agravat
Președintele venezuelean Hugo Chavez, spitalizat la Caracas din cauza cancerului, suferă de o "agravare" a problemelor sale respiratorii și "de o nouă infecție gravă".

În prezent, există o agravare a funcției respiratorii în relație cu starea sa imuno-depresivă, proprie stării sale clinice„, a declarat Villegas citând un comunicat difuzat de toată presa din țară de la spitalul militar din Caracas, unde președintele venezuelean Hugo Chavez primește îngrijiri medicale.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

În prezent, el manifestă o nouă infecție gravă„, a adăugat ministrul.

Președintele venezuelean, în vârstă de 58 de ani, s-a întors la Caracas în urmă cu două săptămâni și a fost internat imediat în spitalul militar din capitală după ce a fost spitalizat timp de două luni la Havana, unde a suferit, în decembrie, o a patra intervenție chirurgicală din cauza cancerului, cu care a fost diagnosticat în 2011 în regiunea pelviană.

Chavez urmează o cură de „chimioterapie foarte puternică, între alte tratamente complementare„, a amintit ministrul Comunicațiilor. „Evoluția stării sale clinice continuă să fie foarte delicată„, a adăugat ministrul.

Citește mai multe detalii despre starea de sănătate a lui Hugo Chavez, pe Mediafax.ro