Proceduri pentru Videanu

Apropo.ro / 24.07.2007, 19:34
Proceduri pentru Videanu
Primarul Capitalei, Adriean Videanu, a parasit Riviera Franceza pentru a le comunica marmorean bucurestinilor ca îi pare rau ca si-a înterupt concediul "legal" de odihna. Amenintat de unii dintre consilierii Capitalei cu o actiune similara celei care l-a vizat pe fostul sau sef de

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, a parasit Riviera Franceza pentru a le comunica marmorean bucurestinilor ca îi pare rau ca si-a înterupt concediul „legal” de odihna.

Amenintat de unii dintre consilierii Capitalei cu o actiune similara celei care l-a vizat pe fostul sau sef de partid si care, probabil, ar avea sorti mai mari de izbânda, Videanu s-a vazut nevoit sa-si „suspende” vacanta la Cannes. Mai mult chiar, el a convocat, tocmai când era vipia mai mare, o conferinta de presa pentru a ne informa asupra maretului eveniment.

Aparent vesel si tonic, Videanu nu s-a putut autocenzura însa suficient încât sa nu lase sa-i transpire obida pe orasul si oamenii care l-au facut sa abandoneze tarmuri mai racoroase.

Cu gândul la zilele de concediu care i-au mai ramas înca de anul trecut, Adriean a anuntat glacial ca „în Bucuresti nu sunt evenimente deosebite, chiar daca temperatura arata astazi, la prânz, 35-36 grade….” Ei bine, cam în acea perioada, la Filaret, erau peste 41 de grade.

Apoi a început sa ironizeze Guvernul care, în opinia sa, nu are alta treaba decât sa puna din ora în ora termometrul în fundul iadului, în loc sa creeze proceduri. Pentru ca, sustine Videanu, o institutie trebuie sa functioneze în baza unor proceduri, nu prin interventia subiectiva a unui om.

Mediafax