Proconsul lansează un nou single, “Din nou”

De: Cătălina Matei / 12.11.2014, 13:42
Proconsul lansează un nou single, “Din nou”
Proconsul lansează astăzi un nou single, “Din nou”, o melodie de dragoste compusă de cei cinci membri ai trupei şi ale cărei versuri au fost scrise de Adina Butar şi de Bodo, solistul formaţiei.

“Prin intermediul acestui cântec vrem să readucem în atenţie stilul Proconsul, pentru că ‘Din nou’ este o baladă şi noi ne pricepem să compunem balade foarte frumoase”, a spus Dragoş Dinca, chitaristul trupei.

Foto: Facebook

 “Este toamna, iar toamna ne inspiră la romantism, la amintirea unor momente plăcute sau mai puţin plăcute, alături de persoana iubită! De aceea, am considerat că este un moment bun să lansăm acum această piesă, care marcheza de altfel şi revenirea, după 15 ani, la Mediapro Music, casa de discuri cu care am avut primul contract din cariera”, a adăugat Dragoş.

Proconsul pregăteşte deja alte două melodii, interpretate cu alţi doi artişti români foarte populari, ce vor fi lansate anul viitor.

Formaţia Proconsul a fost înfiinţată în 1999 şi a cunoscut succesul odată cu super hitul “De la ruşi vine ploaia”. În 15 ani, trupa a lansat numeroase hituri, printre care “Cerul”, “Mi-ai luat inima”, “Zbor”, “Despre tine” sau “Spune-mi despre noi” şi 10 albume, inclusiv unul de best of, cu cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Puteţi asculta aici noul single Proconsul – “Din nou”.