Proconsul – pe val politic si muzical

Apropo.ro / 04.01.2005, 15:50
Proconsul - pe val politic si muzical
Un final de an in forta pentru Proconsul. Au scos un album. De 5*, zic ei. Au avut un turneu in 10 orase ale tarii si un ditamai concertul la Sala Polivalenta, in Bucuresti. Au castigat alegerile, spun unii malitios! Desi, impartiali fiind, nu au cantat la electorale (cele din toamna). Si cu


Un final de an in forta pentru Proconsul. Au scos un album. De 5*, zic ei. Au avut un turneu in 10 orase ale tarii si un ditamai concertul la Sala Polivalenta, in Bucuresti. Au castigat alegerile, spun unii malitios!

Desi, impartiali fiind, nu au cantat la electorale (cele din toamna). Si cu toate astea, solistul trupei, Bodo, s-a trezit peste noapte ginere de presedinte.

Avantaje? Bodo zice ca nu. Cand l-am intrebat daca asta a schimbat intr-un fel situatia, daca sunt mai cautati decat inainte, Bodo a vrut sa stie daca este un material pentru pagina de politic sau pentru cea de monden. Dupa ce l-am asigurat ca este un articol pentru pagina de muzica, ne-a declarat: „nu, nu s-a schimbat nimic.

Concertele, inclusiv cel din noaptea de Revelion sunt fixate de multa vreme, din iulie, si nu au nici o legatura cu ultimele evenimente. Sunt contracte semnate de multa vreme.” Nu stim ce raspuns avea pentru pagina de politic. Oricum…

Cititi articolul in intregime doar din

Tags: