:format(webp):quality(100)/https%3A%2F%2Fwww.apropotv.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2Fmedia%2F5910%2F10639673%2F8-photo-24.jpg)
Anei i-a venit o super idee de afacere: şi-a deschis o cofetărie-patiserie cu reţete tradiţionale româneşti. „Cele mai bune plăcinte şi prăjituri din Bucureşti, exact ca la mama acasă, cu reţete 100% tradiţionale sunt la mine în cofetărie. Şi cine nu mă crede pe cuvânt…mă angajez să demonstrez cu fapte, într-o cofetărie aşa cum numai în Bucureştiul anilor interbelici mai găseai!”, spune Anamaria Prodan.
:format(webp):quality(100)/https%3A%2F%2Fwww.apropotv.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2Fmedia%2F5910%2F10639673%2F4-bif1983.jpg)
:format(webp):quality(100)/https%3A%2F%2Fwww.apropotv.ro%2Fwp-content%2Fuploads%2Fmedia%2F5910%2F10639673%2F3-bif1946.jpg)
Cofetăria se numeşte „Prodanca şi Reghe concept boutique”, iar specialitatea casei este prăjitura „Reghe”. Pe lângă aceasta, Prodanca şi-a servit azi invitaţii cu pasca, cozonac, mucenici, rulada cu gem şi cornuleţe. Tehnicianul stelist Laurenţiu Reghecampf a fost şi el prezent la inaugurare.