Producatorul Valeriu Lazarov a murit

Apropo.ro / 11.08.2009, 11:04
Producatorul Valeriu Lazarov a murit
Valeriu Lazarov, producatorul roman de televiziune, a murit azi dimineata, la Madrid, Spania.

Valeriu Lazarov, producatorul roman de televiziune, a murit azi dimineata, la Madrid.

Fiul acestuia, Valerio, a anuntat moartea tatalui sau in varsta de 73 de ani. Tot el a fost cel care a dezvaluit ca tatal sau suferea de o afectiune la colon.

Valeriu Lazarov a adunat peste 50 de ani de experienta in televiziune, el fiind producatorul cunoscutelor emisiuni "Surprize, surprize", "Din Dragoste","Iarta-ma" si coordonator la telenovelele "Secretul Mariei" si "Vocea Inimii". A lucrat si in Italia, alaturi de Berlusconi. Emisiunile sale au adus mai aproape de inima publicului vedete ca sotia lui Stefan Banica jr, Andreea Marin, Mircea Radu, Raluca Moianu, Oana Zavoranu, Ioan Isaiu sau Anemona Niculescu.

Lazarov a fost director general si consilier delegat al canalului Telecico intre anii 1985 si 1994 si realizator al Television Espanola in 1970.

Valeriu locuia de cativa ani in Spania, alaturi de Augusta Dumitrascu. El are cinci copii din casnicii anterioare.

Augusta Dumitrascu era moderatoare de emisiuni in Romania, meserie la care a renuntat pentru a pleca alaturi de iubitul ei in Spania, unde a devenit director de dezvoltare la firma sotului ei.

Valeriu Lazarov s-a nascut la Barlad si a fost cel care a revolutionat industria de divertisment din Romania, prin noile formate de emisiuni aduse in fata publicului.