Producţia originală AXN „Absenţa” revine cu sezonul doi. Filmările sunt în desfăşurare în Sofia, Bulgaria – FOTO

De: Cristiana Trifu / 17.09.2018, 12:35
Producţia originală AXN „Absenţa” revine cu sezonul doi. Filmările sunt în desfăşurare în Sofia, Bulgaria - FOTO
“Absenţa”, serialul thriller apreciat de critici, revine în 2019 la televiziunile AXN din Europa Centrală (Polonia, România, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Moldova, Bosnia Herţegoniva). Filmările pentru cel de-al doilea sezon sunt în desfăşurare în Sofia, Bulgaria

“Absenţa”, cu Stana Katic în rolul principal, urmăreşte povestea agentei FBI Emily Bryne care, în timp ce investighează cazul unui criminal în serie, dispare fără urmă şi este declarată moartă. Şase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, abia supravieţuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soţul său s-a recăsătorit şi fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezeşte în curând implicată într-o nouă serie de crime.

În sezonul doi, după urmărirea şi uciderea celui care a răpit-o, Emily se străduieşte să revină la o viaţă normală, alături de fiul ei, Flynn, şi fostul soţ, agentul special Nick (Patrick Heusinger). În încercarea de a afla răspunsurile la întrebările care o macină, Emily porneşte într-o anchetă obsesivă care scoate la iveală un criminal în serie şi o spirală a conspiraţiilor, care ameninţă mai mult decât propria ei familie.

Serialul detectiv este produs pentru Sony Pictures Television (SPT) de Masha Productions şi va fi difuzat la televiziunile AXN, dar şi în alte reţele şi platforme Sony, în anumite teritorii din Europa Centrală şi America Latină. Produs şi regizat de Oded Ruskin (False Flag), cu producători executivi Julie Glucksman, Stana Katic şi Maria

Feldman (False Flag, Fauda), serialul “Absenţa” a fost creat de Gaia Violo şi Matt Cirulnick, pe baza unui scenariu pilot scris de Viola. 
Matthew Le Nevez şi Natasha Little se vor alătura distribuţiei sezonului doi. Le Nevez este Cal Isaac, un fost ofiţer Navy SEAL plin de optimism. Familiar cu demonii care o bântuie pe Emily, Cal se dovedeşte a fi un partener loial şi plin de compasiune pentru eroina seriei. Little va juca rolul agentului special Julianne Gunnarsen, o frumoasă, împlinită şi enigmatică psihanalistă FBI. Aceasta se alătură biroului FBI din Boston, după ce un puternic atac terorist zguduie oraşul.

Alături de Stana Katic şi Patrick Heusinger, Cara Theobold, Neil Jackson, Angel Bonnani şi Paul Freeman îşi reiau rolurile în noul sezon al producţiei detectiv “Absenţa”, care va avea premiera în 2019.