Produsele anticelulitice, la ora adevarului!

Apropo.ro / 13.03.2009, 00:00
Toate produsele aticelulitice existente pe piata promit efecte miraculoase! Dar oare se intampla asa sau e doar reclama?

Cred ca orice femeie a incercat macar o data un produs anticelulitic.

Vrajite de efectele miraculoase pe care acestea le promit, sau de rezultatele obtinute de alte femei, prietene, colege… mergem sa ne luam si noi lotiunea magica.

Inainte sa cumpar un produs, ma interesez cat bine le-a facut altor persoane sau ma uit pe forumurile de specialitate.

S-a intamplat sa dau peste produse bune, dar si peste produse care nu au functionat deloc.

Asa ca m-am gandit sa fac o lista cu produsele pe care le-am incercat si sa spun daca au functionat sau e doar vrajeala.

Ultimul produs de gen achizitionat este gelul anticelulitic Supliform. Inainte sa dau fuga la farmacie, am cautat pe forumuri sa vad de ce este in stare.

SupliformSupliform este un gel de intretinere corporala care, datorita complexitatii substantelor bioactive pe care le contine, accelereaza microcirculatia la nivelul articulatiilor, previne si amelioreaza fenomenele de celulita, vergeturi, depuneri adipoase nedorite.

Iata ce am gasit pe forumurile de specialitate:

"Buna fetelor…si eu recomand gelul anticelulitic Supliform. Este de ajuns sa masati doar pana intra in piele, dar sa fiti constante. De curand m-am apucat de alergat si am scapat de o mare parte din celulita! Sportul si supliformul reprezinta combinatia perfecta in lupta cu inestetica celulita!"

"Buna! Eu am celulita pe pulpe si pe fese, nu foarte multa dar exista si e foarte deranjanta din punct de vedere estetic. Asa ca m-am luat dupa sugestiile voastre si am cumparat si eu Supliform. Pot spune ca dupa o saptamana de folosit de 2 ori pe zi, dupa dus si cu putin masaj deja se vede diferenta. In primul rand pielea e mult mai ferma si mai fina, iar celulita parca se "topeste". Poate dupa inca o saptamana o sa arat ca la 20 de ani."

"Dupa ce am citit toate recomandarile si laudele voastre pentru Supliform l-am incercat si eu…si am numai vorbe de lauda…este minunat il folosesc in fiecare seara dupa dus prin masaj cu o perie anticelulitica. Am tot vazut ca cineva tot intreaba daca arde…da arde…gasimile, cat despre piele nu, ba chiar o lasa moale si frumoasa."

Va dati seama ca in aceste conditii am zis ca exista minuni.

Ei bine, nu exista! Acest gel nu este chiar asa de minunat, cel putin asta este parerea mea…Intr-adevar iti lasa pielea fina, dar nimic mai mult.

Si spun asta dupa o luna de "tratament", parere impartasita si de o colega de suferinta.

Nu va imaginati ca am stat in varful patului cu farfuria de prajituri in fata si am asteptat sa isi faca efectul.

Nu, am incercat sa beau cat mai multe lichide, am facut miscare si am mancat sanatos.

In concluzie, nu sunt incantata de produs!

Ardes Ardes-Crema extraforte pentru slabire termo-crema pentru masajul de slabire a corpului, anticelulita, antivergeturi (3 in 1), cu actiune de incalzire extraforte. Cu alge iodate, camfor natural, mucozaharide, centella asiatica, castan de India, hamei si saruri organice ale iodului.

Aplicarea produsului genereaza senzatii locale de caldura si inrosire destul de intensa, ce dispare dupa cateva minute.

Am apelat la acest produs la indemnul unei prietene care, in prealabil, l-a verificat pe pielea ei.

Mi-a placut, functioneaza, dar numai in combinatie cu masaj si exercitii fizice.

ElmiplantElmiplant-Gelul anticelulitic Cellulight are un efect intens, ajutand la reducerea excesului de apa si permitand astfel eliminarea toxinelor si reducerea vizibila a celulitei.
Are actiune locala de incalzire a pielii cu rol in stimularea micro-circulatiei si in arderea grasimilor.

Am cumparat gelul, dar nu l-am folosit prea mult, doar cateva zile, din delasare si cred ca este si acum pe noptiera, pe undeva.

Nu spun ca nu functioneaza, pentru ca persoana care l-a folosit a fost foarte multumita de el.

Iata ce am gasit pe forumurile de specialitate:

"Buna! Eu va recomand gelul de la elmiplant cellulight, e foarte bun, la mine a avut efect chiar daca nu l-am folosit zilnic"

"Cellulight de la Elmiplant are piper in componenta, nu am avut, dar si-a luat mai demult o colega si m-am uitat la ingrediente. Piperul determina efectele astea, dar nu cred ca are vreun efect real asupra celulitei, cred ca mai mult irita pielea si doar da senzatia ca "lucreaza". de altfel si scrie pe ambalaj ca nu e bine sa il foloseasca persoane cu circulatie periferica fragila."

AnesiO crema care "topeste" celulita si grasimea, foarte laudata, este crema profesionala Anesi de la Top Line.

Aceasta contine carnitina si cafeina, produce dilatarea capilarelor, stimuleaza circulatia limfatica si duce la eliminarea tesutului adipos.

Nu am folosit-o, dar ideea de a o pune pe lista de cumparaturi ma tenteaza.

Cele care au folosit-o sunt foarte multumite:

"Pentru mine singura crema care intr-adevar a avut efect a fost Anesi de la TopLine. E adevarat ca este destul de scumpa, dar macar vad efecte dupa 3 saptamani. Este termica, dar pielea mea nu se inroseste, nu se irita, dar prietena mea se face ca racul. Eu v-o recomand cu caldura."

"Eu una personal o folosesc (cand imi aduc aminte) de 4 ani. Este o crema buna. Daca se foloseste impreuna cu masaj da rezultate bune. Dar sa stiti ca nu face "minuni". Totul depinde de voi."

E super tare crema aia si eu am folosit-o cu mare succes!! dar am reusit sa topesc nitel si carcasa de la telecomanda, ca am pus mana murdara de crema pe ea, a ramas o urma de crema pe telecomanda … si … o sa radeti dar s-a topit nitel si plasticul ala."

Ei, nici chiar asa… Atata timp cat "topeste" celulita eu ma declar multumita.

 

TU CE PRODUSE AI FOLOSIT, AU DAT REZULTATE SAU NU? COMENTEAZA AICI!

Sursa: 121.ro, naturaplant.ro, eva.ro

Sursa Foto: casanuntilor.roÂ