Produsele Stila acum si in Romania

Apropo.ro / 20.05.2005, 15:56
Produsele Stila acum si in Romania
Estee Lauder impreuna cu Beauty Shop au pregatit o surpriza pentru noi, fetele. Unul dintre cele mai bune branduri de machiaj din lume este acum si in Romania. Lansarea oficiala in Romania a produselor Stila a avut loc joi, 19 mai, in magazinul Beauty Shop din Bucuresti Mall, cu mult fast,

Estee Lauder impreuna cu Beauty Shop au pregatit o surpriza pentru noi, fetele. Unul dintre cele mai bune branduri de machiaj din lume este acum si in Romania.

Lansarea oficiala in Romania a produselor Stila a avut loc joi, 19 mai, in magazinul Beauty Shop din Bucuresti Mall, cu mult fast, stralucire, culoare si sampanie.

Stila in cateva cuvinte: stil, formule luxoase ce accentueaza personalitatea, o noua imagine, o noua stare de spirit.

Fete frumoase, machiate ca niste dive de catre echipa de make-up artisti Stila, lume multa, vedete, ce mai, petrecere in toata regula cu blitz-uri si camere de filmat! Si cum era de asteptat, de la un asemenea eveniment nu aveau cum sa lipseasca unii dintre cei mai buni make-up artisti de la noi, Mirela Vescan si Alexandru Abagiu.

Pe scena amenajata in fata magazinului Beauty Shop, Yannis Michailidis, make-up artist de talie internationala, a facut demonstratii de machiaj live, aratand astfel ce pot face produsele Stila combinate cu talentul.

Linia de produse Stila a fost creata de catre Jeanine Lobell si se adreseaza in special vedetelor de televiziune si celor din industria modei. Dar asta nu inseamna ca noi, fetele pasionate de frumos, nu le putem incerca.

Jeanine Lobell, make-up artist de profesie, a marturisit ca a creat aceste produse pentru ca si-a dorit intotdeauna „produse si culori pentru trusa mea de machiaj care nu existau.”

Asadar, daca sunteti interesate sa vedeti ce pot face niste produse cu adevarat profesionale, incercati Stila. Testati-le si mai vorbim dupa…

Raluca Iorga
Foto: Elena Musat