Profet egiptean: „În 2014 harta lumii se va schimba”

Apropo.ro / 26.02.2014, 12:00
Profet egiptean:
Joy Ayad, o profetă celebră din Egipt cunoscută și sub denumirea de "regina profețiilor", vorbește despre schimbarea hărții lumii în acest an.

Joy Ayad sau „regina profețiilor” cum mai este ea denumită la Cairo pentru acuratețea previziunilor sale, vorbește despre schimbarea hărții lumi în 2014.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Oameni din toate domeniile și categoriile sociale sunt încrezători în vorbele ei, și o iau în serios. Joy a studiat arta franceză, și este pasionată de astrologie și numerologie. Toate predicțiile ei de până acum s-au adeverit.

În cariera ei de profetă, celebritatea a câștigat-o în momentul în care s-a adeverit predicția despre președintele Mohamed Morsi. Aceasta a mai prezis atacul terorist din biserica al-Qiddisin din Alexandria, moartea lui Omar Suleiman, vicepreședintele Egiptului, cutremurul din Iran, uraganul din SUA, conflictul din Siria, fenomenele meteo extreme de la Cairo și multe altele.

În ce privește previziunile din viitor, Joy menționează că harta lumii se va schimba în 2014. Rusia va deveni o mare putere și mult mai influentă decât America sau China. Egiptul își va recăștiga rolul de lider în rândul statelor arabe.

Rusia și Egiptul vor forma o uniune stabilă. Vor exista și alte revoluții în Tunisia și o schimbare a puterii în Libia.

De asemenea, în regiune vor mai exista fenomene meteo extreme, precum ninsoarea din Egipt. Vor fi inundații în Arabia Saudită, în special în Jidda.

În 2014 harta lumii va suferi modificări care vor afecta Rusia. Acest stat va avea de înfruntat atacuri teroriste. Rusia va triumfa datorită unei strategii și a unei tehnologii puternice și încă necunoscute prezicătoarei sau chiar lumii.

În general, multe schimbări vor avea loc în cel mai apropiat timp. Toate evenimentele importante vor determina începutul unei noi ere, ce a debutat oarecum în 2013. Multe dintre aceste evenimente sunt ascunse oamenilor, dar vom știi despre ele nu peste mult timp. Trebuie să știm că vom avea parte de timpuri noi, pe care le vom trăi cu toții. Măcar așa avem cunoștință că se va întâmpla ceva în viitorul apropiat.