Profeţie cutremurătoare despre România! „Marele cutremur va avea loc în…”

De: Cătălina Matei / 06.03.2017, 11:00
Profeţie cutremurătoare despre România! „Marele cutremur va avea loc în...”
La 40 de ani de la marele cutremur din 4 martie 1977, toată lumea se întreabă când se va produce următorul seism puternic.

Într-un interviu acordat ziarului ring, celebra scriitoare americană specialistă în numerologie Carmen Harra a vorbit despre momentul când Capitala va fi din nou zguduită de un seism de proporţii.

„Deşi se împlinesc 40 de ani, incidenţa timpului e total diferită. Cifra 4 simbolizează lumea fizică şi cele patru elemente: pământ, aer, apă şi foc. Cutremurele terestre reprezintă la nivel energetic o eliberare a energiei produse de locuitori. 4 arată, într-adevăr, tendiţa ca lucrurile să se repete… Când se va repeta? Nu anul acesta! În 2017 suntem feriţi de cutremure de magnitudine mare. Vor fi însă cutremure metaforice… politice, sociale, revolte. În 2018, când ne vom afla sub incidenţa cifrei 5 (cifra morţii), pericolul va fi mult mai mare să avem un cutremur puternic. Ideal este să încercăm să prevenim efectele seismului, pentru că timp este ca autorităţile să se mobilizeze. Din păcate, acum nu suntem pregătiţi şi numărul victimelor în cazul unui cutremur mare ar putea fi uriaş”, a spus Carmen Harra.