Profetul rus Grigori Rasputin: „Sfârșitul Lumii va fi pe 23 august 2013”

Apropo.ro / 21.08.2013, 10:30
Profetul rus Grigori Rasputin:
Călugărul și profetul rus grigori Rasputin a prezis că Apocalipsa va avea loc pe data de 23 august 2013.

În arhivele KGB s-au găsit 11 documente secrete ce conțin previziuni ale profetului rus Grigori Eefimovich Rasputin, cel cunoscut și sub porecla de „Călugărul Nebun”. Acesta scria că Sfârșitul Lumii va fi pe 23 august 2013.

Americanul David W. Norvalk a descifrat scrierile călugărului Rasputin și a descoperit că în Rusia vor avea loc evenimente majore. Nu va suferi doar populația rusă, ci întreaga umanitate.

Rasputin a prezis Revoluția Bolșevică de la 1917, asasinarea Țarului Nicolae și a familiei sale. El a anticipat dominația lui Hitler, dar și prăbușirea URSS.

Oficialii ruși au ținut aceste documente secrete pentru că Rasputin nu doar că a prezis apariția comunismului, ci și sfârșitul acestuia.

apocalipsa

În scrierile lui Rasputin mai stă scris faptul că fundamentaliștii islamiști vor fi la putere – Arabia Saudită, Irak și Kuwait vor forma un singur bloc al puterii împotriva Americii. În același timp, creștinii vor lupta împotriva guvernului american. Ei vor dori o nouă cruciadă împotriva celor din Est ce va dura 7 ani. Sunt prezise a pieri circa un milion de suflete în bătălia numită „marele măcel”. Va fi cel mai mare carnagiu din istoria omenirii.

Lumea se va sfârși pe 23 august 2013, mai stă scris în notițele lui Rasputin. Un foc mare va mistui tot în cale, iar Planeta va rămâne într-o liniște apăsătoare.

Cercetătorul american este de părere că sunt lucruri greu de crezut că se vor întâmpla, dar că este cu mult mai îngrijorător că tot ceea ce a prezis Rasputin s-a adeverit. Cel puțin până acum.

Grigori Eefimovich Rasputin s-a născut la data de 22 ianuarie 1869 într-un orășel din Siberia, Pokrovskoye. Încă de mic copil a avut viziuni și s-a dovedit a fi un vindecător al celor suferinzi și bolnavi. Pe când era copil, Rasputin și cu fratele său Dmitri au căzut în apa rece a râului Tura. Dmitri s-a îmbolnăvit de pneumonie și a decedat, în timp ce Rasputin nu a pățit nimic.

El le-a povestit părinților săi că în perioada în care a zăcut, imediat după căzătura în apă, i-a apărut în vis o femeie frumoasă îmbrăcată în alb și albastru, care i-a spus să se facă bine. Preotul din sat a considerat că micuțului i s-a arătat Fecioara Maria.

În semn de recunoștință, Rasputin și-a lăsat familia și a plecat la mănăstire.

La vârsta de 30 de ani, Rasputin s-a căsătorit și a făcut patru copii. Doi dintre ei au primit numele de Maria, iar al treilea numele fratelui său decedat.

Pentru că atrăsese mulți dușmani, Rasputin a fost otrăvit. I s-a pus cianură în băutură și prăjituri, dar s-a dovedit a fi imun la otravă. Cel care a încercat să îl otrăvească pe călugăr s-a enervat văzând că nu a reușit, astfel că a scos pistolul și a tras un foc spre Rasputin.

Profetul rus a avut puterea să se târască până în curte, unde a fost împușcat din nou, bătut și legat, după care aruncat în râul Neva. Două zile mai târziu a fost găsit decedat, iar autopsia a arătat că moartea a survenit prin înec, nu prin rănile pe care le avea. Trupul lui Rasputin a fost apoi incinerat.