ProFM a dat startul concertelor pe plajă în Costineşti!

De: Mioara Tronaru / 12.07.2013, 13:00
ProFM a dat startul concertelor pe plajă în Costineşti!
ProFM Bagă Mare toată vara-n toată ţara şi prezintă alternativa zilelor leneşe petrecute sub razele soarelui: Căutătorii de Comori!

Cât e vara de lungă, DJ-i ProFM strâng rândurile cot la cot cu turiştii din Costineşti şi încep cea mai tare căutare… de la mare! Ideea e simplă: toată lumea sapă în nisip şi se alege cu premii!

Nu lipsesc nici concertele LIVE, startul fiind dat deja de fetele de la Blaxy Girls care au venit la studioul ProFM de pe plaja Arruba şi au cântat LIVE 3 piese – Dear Mama, If you feel, dar şi noul lor single „Mă mut la mare”!

Mădălina, DJ-iţa ProFM detaşată pe litoral alături de Greeg şi Marius Onuc, a aflat de la Blaxy Girls că pregătesc un turneu inedit prin cele mai importante oraşe din ţară şi că îşi petrec foarte mult timp zilnic în studio.

Fiecare săptămână va aduce noi concerte ProFM, iar cei mai tari artişti români nu vor rata ocazia de a cânta în direct la Studioul ProFM de pe plaja Aruba din Costineşti, pentru că distracţia nu se aude doar pe litoral, ci în toată ţara!

Pentru cine nu prinde distracţia pe www.profm.ro, în fiecare vineri de la ora 18.00, ProFM Bagă Mare emisiune cu cele mai tari faze de la mare, pe MTV România.