ProFM Black, cu hip hop si R&B non-stop!

Apropo.ro / 14.03.2008, 13:11
ProFM Black, cu hip hop si R&B non-stop!
ProFM a lansat un nou post de radio, ProFM Black, unde poti asculta 24 de ore din 24 cele mai bune piese de hip hop si R&B, fara pauza!

ProFM a lansat un nou post de radio, ProFM Black, unde cei care intra pe www.profm.ro pot asculta 24 de ore din 24 cele mai bune piese de hip hop si R&B, fara interventii, fara reclame si fara pauze!

“Ca si ProFM Alternative, ProFM Black este un post de radio dedicat celor care s-au saturat sa isi faca zilnic playlist-ul la birou sau acasa pentru a asculta cele mai bune track-uri hip hop si R&B.

Acum, accesand www.profm.ro, ei au optiunea de a asculta toata ziua ProFM Black, un post de radio care difuzeaza exclusiv tot ce e mai bun in materie de muzica “black””, a spus Cristi Schnebli, director general al Companiei de Radio Pro.

Lansarea ProFM Black face parte din proiectul de extindere online prin care ProFM isi propune sa creeze radiouri special dedicate unor anumite segmente de public.

Startul a fost dat de ProFM’sCOOL, un post facut de liceeni pentru liceeni, a urmat ProFM Campus, ProFM DANCE, care se poate asculta pe 89.5 FM si pe www.profmdance.ro, iar apoi ProFM Alternative!

ProFM Black are un playlist unde isi gasesc locul atat piese noi cat si hituri ale unor artisti consacrati.

“De la 2 Pac, Dr. Dre si Notorius BIG la Chris Brown, 50 Cent si Danity Kane, cea mai fresh trupa de fete lansata de P. Diddy. Toti artistii care au ceva de spus in materie de hip hop si R&B se gasesc pe ProFM Black.”, a concluzionat Cristi Schnebli.

P.S. Trimite urari de martisor prin Free Sms!

Akon – "Ghetto":