„ProFM Lady Gaga”, special pentru fanii români

Apropo.ro / 09.06.2012, 07:00
„ProFM Lady Gaga”, special pentru fanii români
Special pentru fanii Lady Gaga şi pentru toţi cei vor să se familiarizeze cu hiturile ei până la concertul pe care artista îl susţine în România, ProFM lansează “ProFM Lady Gaga”.

Noul radio on line va fi fi accesat prima dată pe pagina de Facebook a ProFM-ului, urmând ca în zilele următoare să se alature celor peste 30 de stream-uri existe deja pe www.profm.ro.
„ProFM Lady Gaga” va conţine toată discografia artistei care a fost declarată anul trecut de revista Forbes cea mai puternică femeie din lume, fiind inclusă totodată pe lista celor mai influenţi oameni realizată de Time Magazine. Pe lângă „Paparazzi”, „Poker Face”, „Bad Romance” şi multe alte piese, radioul on line dedicat ei va oferi şi un bonus: câteva remix-uri realizate de cei mai cunoscuţi DJ.
Artista care a debutat în august 2008 cu albumul The Fame, a câştigat 5 premii Grammy şi are peste 2,2 miliarde de vizualizări pe YouTube, fiind cântăreaţa care a generat cel mai mare număr de căutări din mediul online, deţinând în prezent şi cel mai mare număr de fani pe Facebook, aproape 50 de milioane, precum şi titlul de cea mai urmărită personalitate pe Twitter, cu cei peste 22 de milioane de followers.
Lady Gaga este singurul artist al erei digitale care a reuşit să treacă de pragul de 5 milioane de vânzări pentru primele două hituri din carieră.