ProFM proudly presents ApropoFM!

Apropo.ro / 13.02.2006, 15:11
ProFM proudly presents ApropoFM!
Dupa cum bine zicea poetul, "ziua nebuna se cunoaste de dimineata"! Iar ziua, nebunii se recunosc la ProFM! Cine-i asculta, da in mintea lor. Poate n-o fi frumos, dar e sanatos. Sanatos pentru nervii oricum mult prea incordati, in mod cotidian, ai fiecaruia dintre noi. Cam asta si-a propus


Dupa cum bine zicea poetul, „ziua nebuna se cunoaste de dimineata”! Iar ziua, nebunii se recunosc la ProFM! Cine-i asculta, da in mintea lor. Poate n-o fi frumos, dar e sanatos. Sanatos pentru nervii oricum mult prea incordati, in mod cotidian, ai fiecaruia dintre noi. Cam asta si-a propus ApropoFM: sa detensioneze si sa distreze. Si pentru asta sunt prezenti Dr. Stoica si Turla la ProFM, in fiecare dimineata, de la 7 fara un sfert!

– Turla! Zi si de chestia cu chitara!

– Cu chitara?! In fiecare dimineata, voi parodia refrene mai vechi sau mai noi live, in ApropoFM, spre deliciul urechilor destupate matinal. Am sa execut flic-flacuri muzicale dintre cele mai riscante, se lauda Turla. Cui nu i-o placea, sa vina el sa cante mai bine la 7 dimineata, pe stomacul gol! Eu sunt gata sa o fac. Prost, dar live!

– Turla, stii cine ne va tine companie in fiecare dimineata in cadrul unor rubrici inregistrate care sa ne dea pe spate de ras? Stiu ca stii, dar tu prefa-te curios!

– Cine, doctore, cine?!

– Asa, bun. Pai, avem zi de zi in Apropo FM si apoi de inca doua ori pe parcursul zilei, in reluare, Trahanachii. Trahanachii sunt grupuri de oameni care n-au mai incaput in piesele lui Caragiale.

– Asa. Si altceva mai avem? (Inchipuiti-va ca intrebarea asta a fost pusa pe acelasi ton cu care Alba-ca-Zapada se intereseaza ce kitchuri mai are baba de vanzare, pe langa pieptene, margele si mere rosii usor otravite.)

– Da, Turla! Pentru fiecare zi in parte, noi mai avem de difuzat rubrici cu urmatorii: bravul soldat Papusel, caporal intr-o rezerva. Cu Ciuprian din Scarpinesti si cu un doctor care vesnic va avea nevoie de un alt doctor. Cu tot felul de glume de mestecat.

Cred ca v-am Apropovestit destul. De-acum inainte, ar fi cazul sa ne mutam din nou la microfon. Nu de alta, dar prea ne-am dat mari pe nu stiu cate pagini…

Apropo: facem misto? E o invitatie pe care va vom adresa-o in fiecare dimineata pe ProFm. Normal ca numai pe ProFm!

Dr. Stoica & Turla

Tags: