ProFM se aude și la Tulcea

Apropo.ro / 26.08.2005, 12:38
ProFM se aude și la Tulcea
Programele postului ProFM pot fi recepționate din luna august și în orașul Tulcea, pe frecvența 95,8 FM, prin intermediul postului Radio Delta Tulcea, parte a rețelei de stații radio care preiau programele postului bucureștean, se arata într-un

Programele postului ProFM pot fi recepționate din luna august și în orașul Tulcea, pe frecvența 95,8 FM, prin intermediul postului Radio Delta Tulcea, parte a rețelei de stații radio care preiau programele postului bucureștean, se arata într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, tulcenii au posibilitatea ca prin Radio Delta Tulcea sa asculte cele mai bune programe ProFM, precum „Rondul de dimineața”, difuzat de luni pâna vineri în intervalul 7.00-10.00, sau „The Hit Factory”, receptat în fiecare zi lucratoare de la 10.00 la 13.00. În plus, sâmbata și duminica programele ProFM vor putea fi recepționate în intervalul orar 20.00-01.00.

Lansarea oficiala a Radio Delta a avut loc pe 27 august, când pe scena din centrul orașului au concertat baieții de la Alb Negru și fetele de la Pops. Distracția a fost garantata datorita contribuției gazdei evenimentului, George Vintila. La platane a „evoluat” DJ G.Reep.

Mediafax

Tags: