ProFM şi Voltaj au făcut super show la metrou! (Poze)

De: Nicoleta Nicolae / 14.05.2012, 11:21
ProFM şi Voltaj au făcut super show la metrou! (Poze)
Alături de 500 de ascultători, ProFM şi Voltaj au creat o premieră exclusivă în România: primul concert într-un metrou în mişcare.

Timp de o oră evenimentul „ProFM Show la Metrou – Voltaj live” a creat un spectacol atât pentru călătorii din vagon, cât şi pentru cei din staţii.
Dj-ii ProFM au demonstrat încă o dată, joi seară, că petrecerile Legalize Joy nu au limite şi că se pot ţine oriunde, chiar şi într-un metrou în mişcare. La ora 21:30 trenul distracţiei, încărcat cu aparatura tehnică, trupa Voltaj, echipa ProFM şi nu mai puţin de 500 de ascultători a plecat pe ruta Berceni – Pipera – Berceni oferind atât pasagerilor dinăuntru, cât şi celor aflaţi în diverse staţii o premieră exclusivă în România: „ProFM Show la Metrou – Voltaj live” powered by MTV, un super concert organizat cu ocazia aniversării de 19 ani.

Voltaj la metrou„Suntem foarte onoraţi şi încântaţi că ProFM s-a gândit la noi când a născocit această idee. A fost, cu siguranţă, ceva inedit cu care nu cred să ne mai întâlnim prea curând şi ne-am simţit minunat”, a declarat Călin Goia, care alături de colegii săi a cântat nu mai putin de 20 de piese, printre care s-au numărat „Iarna”, „Asta-i viaţa”, „Vara trecută”, „Şi ce”, „Albinutza”, „Crede”, „30 de grade”, „Noapte bună”, „Ştiu”, „N-ajunge”, „Scrisoare”, „Hai sus”, „Tu”, „De mâine”, „I wanna be free”, „Dă vina pe… Voltaj”, încheind cu piesa „20 de ani”, care era deja scandată de fanii Voltaj în trenul de metrou, unde nimeni nu a stat jos.
MC-ul evenimentului a fost nimeni altul decât George Vintilă care la final a spus că a asistat la „încă o exclusivitate ProFM, încă un spectacol total. Ascultătorii ProFM au venit în număr foarte mare, chiar mai mare decât ne aşteptam şi, din păcate, nu au avut toţi loc în metrou. Promitem că la următorul eveniment încercăm să facem rost de un vagon şi mai lung. Şi mulţumim Voltaj – şi ei ne-au făcut o surpriză, modificând primele versuri ale piesei de început pe care le-au înlocuit cu un text legat de ProFM „.
Primii 500 de ascultători care au ajuns în staţia Berceni (mulţi fiind prezenţi în zona cu câte două, chiar 3 ore înainte) au primit cartele realizate special de ProFM, pe baza cărora au avut acces în metroul pregătit pentru eveniment încă de la ora 11:00. Surpriza serii a fost în staţia Pipera, unde trenul a oprit, urmând să se întoarcă în Berceni. Intregul vagon de metrou cu o lungime de 120 de metri a fost traversat de conductorul său, pentru a schimba cabinele, în aplauzele tuturor celor prezenţi.