„Profu'” și „Las Fierbinți”, printre show-urile care revin în primăvară la Pro TV

De: Ana Obretin / 26.01.2021, 15:08

Producții diverse, care oferă divertisment, comedie, talent, obiectivitate și noi oportunități se vor regăsi în primăvara aceasta în grila Pro TV.

În fiecare zi, „Știrile PRO TV” vor oferi publicului informații obiective, iar „Filmul PRO” va surprinde cu premiere pline de suspans, aventuri și acțiune, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Serialul de comedie „Las Fierbinți” revine cu un nou sezon pe 2 februarie. Bobiță, Giani, Celentano, Firicel și celelalte personaje îndrăgite își așteaptă fanii cu noi aventuri pe ulițele și în casele celui mai celebru sat din România. În fiecare marți și joi, de la 20.30, telespectatorii pot urmări cum vor face față peripețiilor personajele din serial.

„Șef sub acoperire” se întoarce pe micile ecrane cu un nou sezon. Manageri de top intră în propria companie, sub o altă identitate, și merg să lucreze cot la cot cu proprii angajați. Ce vor descoperi, ce destine vor schimba și cum se vor descurca în noua ipostază telespectatorii vor afla începând din 9 februarie, de la 21.30.

„Imperiul leilor” revine cu un nou sezon, idei neconvenționale și concurenți excepționali pe 10 februarie, de la 20.30. Oameni care au ceva de demonstrat și nu renunță își vor prezenta ideile de afaceri în fața investitorilor. Cei 5 lei, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu, Dragoș Petrescu, sunt pregătiți să ofere încredere, susținere, să schimbe vieți și să demonstreze că mediul de afaceri poate depăși orice obstacol, dacă antreprenorii iau decizii la timp.

Și serialul „Profu`” se întoarce, din 11 februarie, de la 21.30. Sezonul al doilea vine cu noi provocări, momente amuzante și situații critice care așteaptă rezolvare. Aida Economu și Andi Vasluianu se vor întoarce la catedră, iar povestea de dragoste dintre personajele lor va ajunge la un alt nivel și va avea o evoluție cu peripeții.

Quiz show-ul „Pe Bune?!” revine la PRO TV pe 11 februarie, de la 22.30. Mihai Bobonete, alături de cei doi căpitani, Cosmin Natanticu și Costi Diță, sunt gata să ducă umorul la un alt nivel.

Pe 5 februarie va avea loc premiera show-ului de divertisment „Românii au talent!”. Sezonul 11 vine cu spectacol la dublu, de două ori pe săptămână, în fiecare vineri și luni, de la 20.30. Andi Moisescu, Alexandra Dinu, Florin Călinescu, Andra, Smiley și Pavel Bartoș sunt pregătiți pentru ca scena talentului să fie acaparată de cele mai spectaculoase și inedite momente.

CITEȘTE ȘI: Mohammad Murad, ultimul investitor anunțat pentru sezonul al doilea „Imperiul Leilor” de la Pro TV

Foto: Pro TV