Prognoza meteo pentru 15 aprilie

Apropo.ro / 15.04.2013, 07:00
 Prognoza meteo pentru 15 aprilie
Săptămâna debutează cu temperaturi de până la 18 grade Celsius, cer variabil cu înnorări temporare. Ar fi bine de ținut și umbrela aproape!

Luni, 15 aprilie 2013, vremea în România va fi normală din punct de vedere termic pentru această perioadă a anului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 18 grade Celsius (în partea de sud-vest și sud a României), iar minimele se vor situa între -1 și 9 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În sudul, centrul și estul țării sunt șanse de ploaie slabă, iar la munte vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor mai fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice și la munte.

Vremea în București va fi caracterizată de temperaturi de 17 grade în timpul zilei, dar și de condiții de ploaie slabă. Vântul va avea unele intensificări.