Prognoza meteo pentru duminică, 1 martie 2015

De: Carmen Ulian / 01.03.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru duminică, 1 martie 2015
Temperaturile maxime ale zilei de 1 Martie se vor situa între 6 și 14 grade Celsius. Cerul va prezenta unele înnorări și trecător vor fi condiții de ploi slabe.

Duminică, 1 martie, deși valorile termice vor marca o scădere ușoară în special în regiunile extracarpatice, vremea în România se va menține caldă pentru începutul lunii martie, astfel încât temperaturile maxime se vor situa între 6 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 7 grade.

Cerul va fi mai mult noros în jumătatea de nord-vest a țării unde, mai ales seara și noaptea, local va ploua slab, în timp ce pe crestele montane înalte se vor semnala precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, ploile sau burnița vor fi prezente numai izolat și pe spații restrânse va fi ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.

În București, deși valorile termice diurne vor marca o scădere ușoară, vremea se va menține caldă pentru început de martie, cu o maximă termică ce se va situa în jurul valorii de 11 grade și o minimă de 3…5 grade. Cerul va fi temporar noros, trecător vor fi condiții de ploaie slabă sau burniță, dar și de ceață, în special în orele dimineții. Vântul va sufla slab până la moderat.