Prognoza meteo pentru duminică, 11 ianuarie 2015

De: Carmen Ulian / 11.01.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru duminică, 11 ianuarie 2015
Vremea devine ușor mai caldă pentru această perioadă a anului. Maxime termice de până la 13 grade Celsius.

Duminică, 11 ianuarie 2015, vremea va continua să se încălzească îndeosebi în regiunile sudice și sud-estice, iar la nivelul întregii țări regimul termic diurn va fi mai ridicat decât normalul acestei date calendaristice. Astfel, se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 2 și 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și 4 grade.

Cerul va avea înnorări și, mai ales după amiaza și noaptea, aria precipitațiilor se va extinde dinspre regiunile vestice, nord-vestice și va cuprinde toată țara.

La început vor predomina ploile, apoi vor fi mai ales lapovițe și ninsori, iar vântul se va intensifica în majoritatea zonelor, în timp ce la munte va sufla tare.

În București, vremea va continua să se încălzească, astfel că regimul termic diurn va fi mai ridicat decât normalul acestei date calendaristice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade. Cerul va avea înnorări, iar seara și noaptea se vor semnala precipitații, la început sub formă de ploaie, iar în a doua parte a nopții, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.