Prognoza meteo pentru duminică, 14 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 14.12.2014, 06:00
Prognoza meteo pentru duminică, 14 decembrie 2014
Deși temperaturile cresc ușor, cerul va fi variabil și va prezenta înnorări în continuare. În unele locuri va fi ceață.

Duminică, 14 decembrie, temperaturile diurne vor caracteriza o vreme caldă pentru această dată, în special la deal și la munte. În nordul și nord-vestul țării, cerul va prezenta înnorări și pe arii restrânse vor cădea precipitații slabe, sub formă de ploaie, iar în nordul Carpaților Orientali, sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi variabil, dar mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase local va fi ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

vremea.apropo.ro

 
 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 11 grade, iar cele minime se vor încadra între -6 și 5 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei spre -9 grade.

În București, cerul va fi variabil, dar mai ales dimineața și noaptea va fi ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.