Prognoza meteo pentru duminică, 30 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 30.11.2014, 07:00
Prognoza meteo pentru duminică, 30 noiembrie 2014
Vremea se menține rece, maxime termice de până la 9 grade în Banat. Va ninge slab și în București.

Duminică, 30 noiembrie, vremea se va menține deosebit de rece în regiunile extracarpatice și va fi normală termic în rest. În nordul țării înnorările vor fi temporare, dar în restul teritoriului va fi cer noros și temporar vor cădea precipitații, în general slabe cantitativ. Vor fi fulguieli în Moldova, în estul și nordul Munteniei și în sudul Transilvaniei, în timp ce în Oltenia ziua vor fi precipitații mixte, iar noaptea va ninge. În celelalte regiuni va burnița trecător sau vor fi ploi slabe, izolat. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Vântul va avea unele intensificări spre sfârșitul intervalului în sud-vestul extrem și local în sudul țării și doar cu totul izolat în rest.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade în Moldova și 9 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între -11 și 5 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

În București, vremea va fi în continuare deosebit de rece pentru sfârșitul lunii noiembrie. Înnorările accentuate vor persista și temporar va ninge slab, iar noaptea vântul se va intensifica ușor. Temperatura maximă va fi de 0…1 grad, iar cea minimă de -4…-3 grade.