Prognoza meteo pentru joi, 25 aprilie și vineri, 26 aprilie

Apropo.ro / 24.04.2013, 14:25
Prognoza meteo pentru joi, 25 aprilie și vineri, 26 aprilie
Doar vești bune despre vreme la sfârșit de săptămână. Soarele va fi sus pe cer, iar temperaturile vor urca până la 27 de grade Celsius.

Joi, 25 aprilie, vremea va fi frumoasă în toată țara. Temperaturile pozitive vor urca până la 27 de grade Celsius în termometre, iar cele minime se vor apropia de 11 grade.

 

Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paști

Cerul va fi parțial noros în a doua jumătate a zilei. Șansele de precipitații sunt extrem de reduse, iar vântul nu ne va face probleme.

În București, vremea se menține frumoasă, cu temperaturi de 14 grade la orele dimineții, pentru ca spre orele amiezii să urce în termometre până spre 24 de grade, chiar și ceva mai mult.

 

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Vineri, 26 aprilie, vremea continuă să fie frumoasă și încălzește termometrele până la 27 de grade Celsius. Temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de 12 grade.

Cerul va fi senin, vântul nu prea își face simțită prezența, iar șansele de precipitații sunt reduse la minim. Cerul va prezenta înnorări spre orele amiezii.

În București, prognoza meteo este în favoarea celor care își doresc să iasă la o plimbare. Vremea caldă cu 27 de grade Celsius și soarele sus pe cer parcă îți șoptesc că se apropie weekend-ul.