Prognoza meteo pentru joi, 26 februarie 2015

De: Carmen Ulian / 26.02.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru joi, 26 februarie 2015
Temperaturile mai scad în regiunile intracarpatice, cerul va avea înnorări temporare si pe spații restrânse va ploua slab. Maxima yilei va fi de 17 grade Celsius, în Lunca Dunării.

Joi, 26 februarie 2015, deși valorile termice vor marca o scădere în regiunile intracarpatice, acestea se vor menține ușor mai ridicate decât mediile multianuale specifice acestei date calendaristice, în timp ce în sud și sud-est vremea va fi mult mai caldă decât ar fi normal. Cerul va avea înnorări temporare în Dobrogea, Muntenia și în jumătatea sudică a Moldovei, unde trecător și pe spații restrânse vor fi ploi slabe cantitativ. În restul teritoriului cerul va fi mai mult noros, va ploua pe arii relativ extinse, iar izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

La munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-est și în zona de munte și cu totul izolat în rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 17 grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -2 și 6 grade.

În București, valorile de temperatură se vor menține mult mai ridicate decât ar fi normal pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și trecător este posibil să mai plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar minima va fi de 1…3 grade.