Prognoza meteo pentru joi, 27 noiembrie 2014

De: Carmen Ulian / 27.11.2014, 07:00
Prognoza meteo pentru joi, 27 noiembrie 2014
Joi, 27 noiembrie 2014, vremea va fi rece, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice. Maxime termice de până la 2 grade Celsius.

Joi, 27 noiembrie, vremea se va menține rece, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice. În cursul zilei cerul va fi temporar noros și izolat se vor semnala precipitații slabe, mai ales fulguieli, în zona subcarpatică a Moldovei și Munteniei, precum și în Oltenia și Dobrogea. În cursul nopții înnorările se vor accentua în jumătatea de sud-vest a țării și vor cădea precipitații mixte în Banat, local în Crișana și, posibil, în Oltenia, favorizând producerea de polei.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade, izolat, în Moldova și 6 grade, local, în vest și nord-vest, iar cele minime se vor încadra între -12 grade în estul Transilvaniei și 2 grade în sudul Banatului.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

http://vremea.apropotv.ro/solunar

La București, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi temporar noros, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -6…-4 grade Celsius.