Prognoza meteo pentru joi, 4 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 04.12.2014, 06:00
Prognoza meteo pentru joi, 4 decembrie 2014
Temperaturile mai cresc ușor față de zilele precedente, dar va fi rece în continuare. Sunt condiții de burnițe, precipitații slabe, mixte.

Joi, 4 decembrie 2014, vremea va fi în general frumoasă și ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată în vestul, nord-vestul și centrul țării, unde cerul va fi variabil și ușor mai rece, în rest. Înnorările vor persista în regiunile extracarpatice.

Pe arii restrânse în sudul teritoriului, îndeosebi în prima parte a zilei, se vor semnala burnițe sau precipitații slabe predominant sub formă de ploaie, care cu totul izolat vor favoriza depuneri de polei. Izolat la munte va fulgui. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în extremitatea sudică a Banatului.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 grade în nordul Moldovei și 11 grade în regiunile vestice, iar cele minime se vor încadra între -6 și 4 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -10 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase local va fi ceață.

În București, vremea va fi ușor mai rece decât în mod normal pentru această dată. Înnorările vor persista și doar trecător, în prima parte a zilei vor fi posibile burnițe sau precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla în general slab. Dimineața și noaptea se va semnala ceață. Temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă se va situa în jur de -2 grade.