Prognoza meteo pentru joi, 5 februarie 2015

De: Carmen Ulian / 05.02.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru joi, 5 februarie 2015
Vremea se menține caldă pentru această dată calendaristică. Nu vor lipsi înnorările și ninsorile în zona de munte. Maxime termice de până la 12 grade Celsius.

Joi, 5 februarie 2015, seara și în cursul nopții înnorările se vor extinde. Vor cădea precipitații în general slabe, astfel: ninsori la munte, predominant ninsori în Moldova și local în Transilvania, ploi în sudul și sud-estul teritoriului și pe arii restrânse în rest. Vântul se va intensifica treptat, începând de după-amiază în Banat, apoi și în celelalte regiuni, vitezele mai mari la rafală urmând a se înregistra pe crestele montane și în sudul țării.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade în nordul Moldovei și 12 grade în sud-est, iar cele minime se vor încadra între -4 și 5 grade, ușor mai scăzute în depresiuni. Izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață.

La București, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată și în Capitală. Temperatura maximă va fi în jur de 10 grade, iar cea minimă de 2…3 grade. Cerul va fi variabil ziua, apoi va prezenta înnorări. În cursul nopții, vântul se va intensifica și temporar va ploua slab.

Tags: