Prognoza meteo pentru luni, 1 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 01.12.2014, 07:00
Prognoza meteo pentru luni, 1 decembrie 2014
Vremea se menține deosebit de rece, va ninge în majoritatea zonelor țării și vor fi condiții de polei. Maxime termice de până la 7 grade Celsius.

Luni, 1 decembrie 2014, vremea se va menține deosebit de rece în regiunile extracarpatice și va fi normală termic în rest. Cerul va fi mai mult noros. Va ninge în zona de munte, îndeosebi a Carpaților Meridionali și Orientali precum și în Moldova. Vor predomina ninsorile în Oltenia, Muntenia, iar pe parcursul serii și al nopții și în Dobrogea și cea mai mare parte a Transilvaniei. În Banat și Crișana vor fi mai ales ploi. Pe arii restrânse se va produce polei. În regiunile sud-vestice și sudice vântul va avea intensificări, cu vitezele cele mai mari în sudul Banatului, local viscolind zăpada.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5…-4 grade, local, în regiunile extracarpatice și 6…7 grade în vest, iar cele minime se vor situa între -8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 3 grade în Banat. În zonele joase, dimineața vor mai fi condiții de ceață.

În București, vremea va fi închisă și se va menține deosebit de rece pentru această dată. Îndeosebi în a doua parte a zilei și în cursul nopții vor fi precipitații, predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla în general moderat. Vor fi condiții de polei. Temperatura maximă va fi de -2…-1 grad. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade.