Prognoza meteo pentru luni, 15 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 15.12.2014, 11:00
Prognoza meteo pentru luni, 15 decembrie 2014
Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului. Maxime termice de până la 13 grade Celsius.

Luni, 15 decembrie 2014, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la mijlocul lunii decembrie în aproape toată țara, cu precădere în regiunile vestice, la deal și la munte. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat.

vremea.apropo.ro

 
 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 13 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele joase din sudul și estul teritoriului, unde va fi ceață, posibil persistentă, asociată izolat cu burniță. Minimele termice se vor încadra între -11 grade în depresiuni și 5 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

În București, vremea se menține ușor mai caldă pentru jumătatea lunii decembrie. Cerul va fi variabil, dar dimineața și pe parcursul nopții se va semnala ceață, posibil persistentă. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad.