Prognoza meteo pentru luni, 16 martie 2015

De: Carmen Ulian / 16.03.2015, 07:00
Prognoza meteo pentru luni, 16 martie 2015
Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, cerul va fi variabil și va avea unele înnorări. În sud-vestul țării sunt posibile ploi slabe. Maxime termice de 17 grade Celsius.

Luni, 16 martie 2015, vremea va fi în general frumoasă, iar ziua va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales la începutul intervalului în sud-vestul țării unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale, temporare în regiunile sudice, în special în sudul Banatului și pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și 4 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre -8 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Mai ales noaptea pe arii restrânse va fi ceață.

În București, vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil și vânt moderat. Temperatura maximă, mai ridicată decât cea obișnuită pentru această dată, va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 2…3 grade, mai scăzută în zona preorășenească, până în jurul a 0 grade.

Tags: