Prognoza meteo pentru luni, 23 februarie 2015

De: Carmen Ulian / 23.02.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru luni, 23 februarie 2015
Vremea se menține caldă. Cerul va fi variabil și va prezenta unele înnorări pe timpul zilei și nu sunt excluse ploile pe arii extinse. Maxime termice de până la 13 grade Celsius.

Luni, 23 februarie 2015, temperaturile se vor menține peste mediile climatologice. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua pe arii extinse în sudul, în sud-estul țării și local în restul teritoriului. În zona montană, la peste 1400 m, trecător, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, mai ales ziua, în Moldova, Dobrogea, sudul Banatului și pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 7 grade. În zonele joase, mai ales noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

În București, vremea va fi închisă, dar se va menține caldă pentru această perioadă. Temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade.