Prognoza meteo pentru luni, 6 aprilie 2015

De: Carmen Ulian / 06.04.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru luni, 6 aprilie 2015
Temperaturile scad ușor față de ziua precedentă, în special în partea de sud, est și de nord a țării unde vremea va fi chiar rece. Cerul va fi mai mult noros si sunt șanse de precipitații și ploi.

Luni, 6 aprilie 2015, valorile termice vor scădea față de ziua precedentă cu precădere în sudul, estul și centrul țării unde vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros și vor cădea precipitații, mai ales sub formă de ninsoare la munte, mixte în Maramureș, Transilvania și Moldova și sub formă de ploaie în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în sud-est, dar temporar și în rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în Moldova și 11 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între -2 și 4 grade. Dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de brumă.

În București, valorile termice diurne vor scădea față de ziua precedentă, astfel încât vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă. Înnorările vor persista și temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.