Prognoza meteo pentru luni, 8 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 08.12.2014, 06:00
Prognoza meteo pentru luni, 8 decembrie 2014
Luni vremea va fi închisă, cu precipitații în general sub formă de ploaie care vor continua și pe parcursul nopții.

Luni, 8 decembrie 2014, vremea va fi în general închisă. Se vor semnala precipitații ziua, pe spații restrânse, îndeosebi în vest și nord-vest, iar seara și noaptea aria acestora se va extinde în toată jumătatea de sud-est a teritoriului, unde se pot cumula cantități de apă izolat mai însemnate. Vor fi precipitații mixte în Moldova și la munte și mai ales ploi în rest. Izolat se va forma polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, în partea a doua a intervalului.

vremea.apropo.ro

 

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade, iar cele minime se vor încadra între -4 și 6 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

În București, vremea va fi închisă. În prima parte a zilei va burnița, iar noaptea vor fi ploi, moderate cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă de 0…1 grad.