Prognoza meteo pentru luni, 9 martie 2015

De: Carmen Ulian / 09.03.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru luni, 9 martie 2015
Vremea va fi frumoasă, iar temperaturile diurne vor mai crește față de zilele anterioare, până la 13 grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat.
Luni, 9 martie 2015, vremea în România se va menține în general frumoasă, iar valorile termice diurne vor fi ușor mai ridicate față de cele din intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales seara și noaptea în partea de sud-vest și sud a țării, unde doar izolat vor fi precipitații slabe, mai ales ploi. În Munții Banatului și în grupele vestice ale Carpaților Meridionali, pe arii restrânse vor fi posibile ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral și în Delta Dunării. 
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în sudul Olteniei și pe litoral și 13 grade în nord-vest și centru, iar cele minime se vor încadra între -6 și 4 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, până spre -12 grade. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.
 
În București, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea, când vor fi condiții pentru precipitații slabe, trecătoare, sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă de -2…0 grade.