Prognoza meteo pentru marți, 10 februarie 2015

De: Carmen Ulian / 10.02.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru marți, 10 februarie 2015
Și astăzi vremea se va menține rece și friguroasă. Vântul va avea unele intensificări, iar maximele termice vor atinge 3 grade Celsius.

Marți, 10 februarie 2015, vremea se va menține rece pentru această perioadă, geroasă dimineața și noaptea local în centrul și sudul țării și izolat în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în cursul zilei în zona montană, precum și în nord-vestul, centrul și sud-estul țării, unde izolat va ninge. Vântul va mai avea unele intensificări în regiunile estice, iar la munte va sufla tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4…-3 grade în depresiuni și, izolat, în sudul extrem și 3 grade în Banat, iar cele minime se vor încadra, în general, între -14 și -4 grade. Izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață, mai ales noaptea.

În București, vremea va fi rece pentru această perioadă, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va avea unele înnorări ziua, iar noaptea se va degaja treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă va fi de -10..-8 grade.