Prognoza meteo pentru marți, 10 martie 2015

De: Carmen Ulian / 10.03.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru marți, 10 martie 2015
Vremea va fi în continuare frumoasă, iar temperaturile diurne vor mai crește față de zilele anterioare, până la 15 grade Celsius. Cerul va avea înnorări trecătoare. Sunt șanse și de ploi slabe.

Marți, în jumătatea de nord a țării vremea va fi în continuare în general frumoasă, cu cer variabil, iar valorile termice vor continua să crească ușor. În restul teritoriului nebulozitatea se va accentua și pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe, iar la munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5…6 grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei și 15 grade în Maramureș, iar cele minime între -4 și 4 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până la -8 grade. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

În București, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va avea înnorări și trecător se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.