Prognoza meteo pentru marți, 17 februarie 2015

De: Carmen Ulian / 17.02.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru marți, 17 februarie 2015
Vremea va fi rece în majoritatea zonelor țării, geroasă dimineața. Vântul va avea unele intensificări ziua. Maxime termice de până la 4 grade Celsius.
Marți, 17 februarie 2015, vremea în România va fi predominant frumoasă, dar rece în cea mai mare parte a țării, geroasă dimineața și noaptea în centru, nord și nord-est și izolat în rest. 
 
Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări dimineața în zona litoralului și în Oltenia, unde vor mai fi condiții de precipitații. Vântul va avea intensificări în cursul zilei în regiunile sudice, estice și la munte și pe arii restrânse în rest, cu viteze mai mari în sudul Banatului, iar noaptea va slăbi treptat în intensitate. 
 
Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -3 și 4 grade, iar cele minime între -14 și -3 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -22 de grade în cele din estul Transilvaniei. Îndeosebi spre sfarșitul intervalului, în zonele joase, izolat se va semnala ceață.
 
În București, vremea va fi predominant frumoasă, dar rece. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va avea unele intensificări ziua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -9…-7 grade.