Prognoza meteo pentru marți, 20 ianuarie 2015

De: Carmen Ulian / 20.01.2015, 06:00
Prognoza meteo pentru marți, 20 ianuarie 2015
Vremea va continua să fie caldă pentru această perioadă a anului, cu maxime de până la 12 grade Celsius în Dealurile de Vest și nord-vestul Munteniei.

Marți, 20 ianuarie 2015, vremea va continua să fie caldă pentru această dată, mai ales în vestul teritoriului și în zona montană și submontană. Astfel, se vor înregistra maxime termice cuprinse între 1 grad în Moldova și 12 grade în Dealurile de Vest și în nord-vestul Munteniei, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 și 6 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua în general slab, ziua în vestul și sud-vestul țării și pe arii restrânse în rest, iar noaptea, local în nordul, centrul și estul teritoriului și în zona montană și izolat în celelalte regiuni. Vor fi condiții de polei.

Precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare vor fi la munte, iar în a doua parte a intervalului, trecător și în depresiunile Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele munților, în Crișana și în Banat. Se va semnala ceață în zonele joase, dimineața cu precădere în cele estice și sud-estice, iar noaptea mai ales în cele sudice.

În București, vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe sau burniței. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad. Vor fi condiții de ceață.