Prognoza meteo pentru marți, 24 martie 2015

De: Carmen Ulian / 24.03.2015, 07:00
Prognoza meteo pentru marți, 24 martie 2015
Vremea se mai încălzește, iar temperaturile ating normalul perioadei: 18 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, dar sunt șanse de ploi slabe și vânt moderat.

Marți, valorile termice vor fi în creștere, iar vremea va deveni caldă în regiunile intracarpatice și se va situa, în general, în limite normale pentru această perioadă în restul teritoriului.Cerul va fi mai mult senin, cu înnorări în sud-vestul extrem, iar noaptea și în vest și nord-vest, unde izolat va ploua slab. În restul teritoriului, dar mai ales în est, spre sfârșitul intervalului se va semnala ceață sau vor fi nori joși. Vântul va avea unele intensificări, îndeosebi ziua, în Banat, Moldova și Dobrogea și izolat în celelalte regiuni.

Temperaturile maxime vor avea valori de la 7…8 grade pe litoral, până la 17…18 grade în vest, nord-vest și centru, iar cele minime se vor situa între -5 grade în estul Transilvaniei și 9 grade în sudul Banatului.

În București, vremea se va încălzi ușor, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin ziua, dar noaptea vor fi condiții de ceață sau nori joși. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.